Možda većina nas nisu svedoci nekada jednog od najačeg prvenstva u Evropi, ali zato svi maštamo o Jugoslovenskoj ligi. Zaista je intere...

Yugo patch FM18


Možda većina nas nisu svedoci nekada jednog od najačeg prvenstva u Evropi, ali zato svi maštamo o Jugoslovenskoj ligi. Zaista je interesantna ova liga za igranje, osim što daje neki istoriski momenat, dosta više pruža mogućnosti za uspeh svim klubovima bivše Juge.

Imamo skup svih najačih klubova i borba za tron je dosta interesantnija, retko kada možete da dominirate i što je najbitnije liga iz godinu u godinu napreduje. Sve to donosi mogućnosti za dolazak kvalitetnih igrača, veći transfer budžet, bolje pozicije u evropskim takmičenjima.

Sam dodatak je napravljen za sve ljude koji vole da uživaju u nekim novim izazovima. 


Dodatak je sastavljen od 4 ranga takmičenja, gde su klubovi podeljeni po samoj jačini. Svaki rang ima po 20 timova koji se međusobno takmiče, što je ukupno 80 timova sa prostora bivše Jugoslavije.

Pet prvoplasirane ekipe u prvom rangu takmičenja dobijaju novčanu nadohnadu, a ko završi na čelu tabele dobija 5,6 miliona evra. Dobra stvar je da i timovi iz nižih rangova dobijaju takođe novčanu nadohnadu za određeni plasman.


Tri prvoplasirane ekipe idu u viši rang, a isto toliko i ispadaju na kraju prvenstva. Mala mana je što liga nema realan koeficijent pa samo onaj ko završi na prvom mestu ide u kvalifikacije za Ligu Šampiona, ipak nemojte da brinete to će se vremenom sigurno poboljšati.


Ko želi da igra ovaj dodatak i malo uživa u nekadašnjem veoma jakom prvenstvu može skinuti i krenuti u nove izazove.

LINK DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/file/3a2634f3jfbwvqc/Yuga.rar

Kada skinete dodatak imaćete u folderu dodatak i zastave.Sam dodatak ubacite u folder: documents/sports interactive/football manager 2018/editor data.
Zastave ubacite u folder: documents/sports interactive/football manager 2018/graphics

Autor peča: Arkan35
Izvor: FM Scout

1 коментар:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.