SSC Napoli je osnovan 1906. godine od strane engleskog jedriličara po imenu Villiam Pots. Od 1912. godine klub je počeo igrati u ital...

S.S.C Napoli FM18



SSC Napoli
je osnovan 1906. godine od strane engleskog jedriličara po imenu Villiam Pots. Od 1912. godine klub je počeo igrati u italijanskom prvenstvu . Najuspešniji period za klub bio je krajem osamdesetih godina, kada je klub osvojio dve titula lige i Kup UEFA. U novijoj istoriji klub je imao dosta promena, ali nažalost i mnoge padove. Sve je počelo kada je Napoli osvojio titulu 1989. godine. Naime klub je nakon te titule nekoliko puta ispadao iz Serije A da bi  nakon skoro milenijuma umalo izbegao bankrot. Mračan period je počeo za Napoli, kada je ispao u Seriju C 2004. godine. Posle promene vlasništva, Napoli je počeo da se diže i za 3 sezone klub se vratio u Seriju A. Od njihovog povratka klub se polako podizao na tabeli , kvalifikovao se za Ligu Evrope, pa čak i Ligu šampiona. Napoli se sada smatra jednim od glavnih kandidata za prvih 4 u Seriji A.






FINANSIJE

Napoli je zdrav klub, ali ćete morati pažljivo da pratite finansije kako ne bi ušli u dug. Jedna od stvari koja će pomoći jeste kvalifikacija za Ligu Šampiona. Za to možete očekivati najmanje 20 miliona prihoda. Jedina stvar koju ćete morati da praktikujete je da se kvalifikujete za Ligu Sampiona i bićete odlični finansijski .
Sa budžetom za transfere od 15 miliona bi trebalo da budete u mogućnosti da dovedete nove igrače u vašu ekipu, ali pošto je vaš budžet za plate skoro maksimalan, savetujemo vam da prvo prodate, a zatim investirate u nove igrače.
Za skauting službu imate veliki budžet i ovo bi trebalo da bude dovoljno da nastavite da skautirate svet za nove igrače, ali budite pažljivi da ne potrošite sve odjednom.

Upravni odbor Napoli-ja očekuje kvalifikacije Lige šampiona kroz Seriju A od vas kao menadžera. Za prvu sezonu ste se već kvalifikovali za Ligu Šampiona i očekuje se da prođete grupu I stignete do prve nokaut faze. Prema upravi kluba TIM Cup nije važan.

OČEKIVANJA I BUDŽETI

Možete promeniti očekivanja upravnog odbora i time ćete lako nadograditi budžete za sezonu. Maksimalni  transfer budžet koji ćete dobiti je 18.8m, a budžet za plate će se povećavati sa 1.6m na 1.86m nedeljno. Ali, to ćete dobiti samo ako kažete odboru da ćete osvojiti ligu. Iako bi se to moglo desiti, savetujemo vam da to ne uradite. Učinite život jednostavnim za sebe i izaberite očekivanje koja lako možete ispuniti…



TIM

U Napoli-ju ćete imati iskusan tim. Vaša odbrana je starija od 23 godine. Na sredini terena je prostor za mlađe oružje. Amadou Diavara je jedan od najtalentovanijih DM u fudbal menadžeru 2018. godine, a Marko Rog (21) je sjajan igrač kojeg bi trebalo imati  u svakom timu. Napred je Dries Mertens vaš glavni igrač. Ali, budite oprezni, on ima u svom ugovoru klauzulu po kojom može vrlo lako da vas napusti. Dakle, obavezno obnovite ugovor i skinite tu ograničenu taksu ako ne želite izgubiti belgijskog strelca.


TAKTIKA

Mi bi savetovali taktiku 4-3-3 za Napoli. Imate neke odlične igrače na krilima i fenomenalnog brzonogog napadača Dries Mertensa i bilo bi glupo da ih ne koristite.

Na golu imate iskusnog Pepe-a Reinu. Dugoročno bi trebalo kupiti novog golmana, ali za prvu sezonu, on bi bio dovoljno dobar. Zadnja četiri bi bila Goulam (DL) i Hisaj (DR) na krilima. Raul Albiol i Kalidou Koulibali čine srce vaše odbrane.

Trio za sredinu terena bio bi Amadou Diavara kao DM, veoma talentovan i trebao bi se držati u klubu po svaku cenu. Druga dvojica za sredinu su Marek Hamšik (idealni bok-to-bok midfielder) i Jorginho (plejmejker). Imate uravnoteženu sredinu terena sa defanzivnim , I podrškom i napadačkim igračima.

Na levom krilu obavezno ide  Lorenzo Insigne . Možete ga staviti kao krilo, ali I kao unutrašnji napred će se pokazati još opasnijim. Sa desne strane Španac Allejandro Callejon je vaš glavni adut. Ali ako gledate na dugoročne staze možete slobodno početi sa forsiranjem Adam-a Ounas-ija, vrlo talentovanim igračem. Vaš prvi napadač je Dries Mertens, koga može uspešno menjati poljski internacionalac Arek Milik.

DINAMIKA

Tim ima udarnu trojku kao vođe tima: Marek Hamšik (kapiten), Camilo Zuniga i Lorenzo Isigne. Dok će Hamšik i Insigne biti svake nedelje u vašem prvom timu,sa Zunigom će to biti problem. Možete ga prodati nakon prve sezone, kako ne bi imali problem sa njegovim zadovoljavanjem I ugadjanjem. Naime ukoliko ga ostavite na klupi za rezerve može se vrlo lako desiti da počnu problemi u svlačionici .




NAJBOLJI IGRACI






0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.