Pozicije: GK:  Defend-   pozicija golamana u ovoj taktici nije od važnijeg zanačaja u igri što ne podrazumeva da ima loše ocene. DC ...

Taktika 4-2-3-1 attack FM15



Pozicije:

GK: 
Defend- pozicija golamana u ovoj taktici nije od važnijeg zanačaja u igri što ne podrazumeva da ima loše ocene.

DC / Ball Palaying Defender / Defend- Ova uloga štopera obavezuje da ima solidnu pas igru, tehniku, odlučnost.

DC / Central Defender / Defend- Odbrambeni igrač u ovoj vrsti formacije nije loše da ima dobre ocene za taking, marking i koncentraciju.


DR / Full Back / Automatic -
Desni bek koji je više opredljen ka defanzivi potrebno je da ima dobre ocene za marking, taking, pozicioniranje.

DL / Winning Back / Attack - Levi beb koji je u ovoj vrsti formaciji dosta bitan on mora biti prava radilica po strani. Igrač na ovoj ulozi mora da poseduje odlične ocene za brzinu, agilnost, centaršut.


CM / Deep Lying Playmaker / Sopport - 
 Defanzivni vezni igrač koji ima ulogu da prenese loptu od odbrane do sredine terena. Kreator igre koji mora da pokriva veliki deo terena. Veoma bitno da ima i dobre ocene za marking, taking, a osim toga i dobre ocene za kreativnost, pas...

CM / Ball Winning Midfielder / Defend - Igrač koji je zadužen da kvari napdade oduzima loptu. Bitno je da ima siguran pas, solidan šut, odlučnost.

AMR / Winger / Attack - Desni krilini igrač zadužen u ovoj vrsti fomracije za visok presing, brze eksplozivne prodore... Preporučljivo je da ovaj igrač koristi desnu nogu i da poseduje dobre ocene za agilnost, centaršut, brzinu, smirenost, završnicu.

AMC /  Attack Midfielder/ Attack- Pozicija koja je iziskuje slnalažiljivost igrača, odličan pregled igre, šut i ubacivanje iz drugog plana. Igrač na ovoj poziciji mora da poseduje dobre ocene za kreativnost, pas, završnicu, šut, smirenost, agilnost.

AML / Inside Forwoard / Attack- Levi krilni napadač koji bi trebalo da koristi desnu nogu kako bi se kreto ka golu i završavao akcije šutom. ocene koje mora da poseduje, a da su odlične su brzina. agilnost, šut, završnicu.


ST /  Advanced Forward/ Attak- Napadač u ovoj ulozi učestvuje u igri tokom svih 90 minuta, asistira, ali naravno glavna mu je uoga i zadatak da postiže golove. Napadač u ovoj ulozi mora imati odlične ocene za dribling, pas, balans, završnicu.

Dowload na kraju teksta!!!

Instrukcije:


- Taktika koja donosi rezultate i napadačku igru. U modernom fudbalu se većinom koristi ova formacija što znači da je prava. Veoma dobro se pokazala u Engleskoj, Španiji, Poljskoj, Francuskoj... Veoma je bitno da poseduje sigurnu i kvalitetnu odbranu, a u napadu je bitna kreativnost i raznovrsnost.


Everton šampion Premier Lige


Everton osvajač LGŠ

Barselona šampion Lige BBVA

KLIK DOWLOAD

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.