- Football Manager 2016 se u najveće igra, ali verovatno mnogi od vas traže neke dobitne taktike za svaki klub. Veoma je teško pogoditi ...

Crvena Zvezda, taktika koja donosi rezultat! FM16


- Football Manager 2016 se u najveće igra, ali verovatno mnogi od vas traže neke dobitne taktike za svaki klub. Veoma je teško pogoditi dobitnu formaciju sa instrukicaja koja će odgovarati ekipi.

- Mi smo za vas pripremili dobitnu taktiku ekipe Crvene Zvezde iz Srbije koja vas sigurno uvodi u Ligu Evope i donosi vam titulu. Naravno ne zavisi sve samo od taktičkog dela na to utiču i mnogi drugi faktori poput raspoloženja u svlačionici, individualnih treninga igrača ...



- Što se tiče taktičkog dela i insturkcija igrača ova vrsta postavke na terenu dosta odgovara igračima, i svako od njih će pružati svoj maksimum.
- Taktika i postavka na terenu izgleda ovako :

- Kao što imate prilike da vidite na slici to je klasična formacija 4-1-2-3 sa jednim zadnjim veznim. U ovakoj postavici doćiće do izražaja napadi po bokovima gde će se često napadu pridodavati bekovi. Oba vezna igrača imaju slobodu kretanja ka napred, a napadač će biti možda sam i isturen ali u svakom trenutku će imati pomoć od levog ofanzinog veznog igrača.
DM ili ti zadnji vezni ovde igra veliku ulogu jer je on taj koji je garancija kada bekovi odu visoko napred on se mora pojaviti kao lažni treći štoper.

- Instrukcije : 



- Instrukcije kao što vidite nisu previse zahtevne i komplikovane tako da se ekipa brzo uigra.



- Kako može da vam izgleda prva postava:

KLIK DOWNOLAD 



Slika koja pokazuje da je moguće ući u Ligu Evrope:

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.