FC UNITED OF MANCHESTER Liga: VANARAMA CONFERENCE NORTH Izazov: START SA SAMOG DNA Ovo je veliki iazov. FC United of Man...

FC United i 5 drugih klubova koje bi ste trebali voditi

FC UNITED OF MANCHESTER


Liga: VANARAMA CONFERENCE NORTH



Izazov: START SA SAMOG DNA

Ovo je veliki iazov. FC United of Manchester debituje na Football Manager franšizi u FM16. Ovaj izazov može biti veoma uzbudljiv i obezbeđuje sigurnu zabavu i dugu igru. Koliko daleko možeš stići sa ovim klubom koji je u vlasništvu fanova. 




FC MIDTJYLLAND

Liga: DANISH SUPERLIGA


Izazov: DA LI MONEYBALL MOŽE USPETI NA FOOTBALL MANAGER

FIlozofija koja je FC Midtjylland donela  neverovatan uspeh, metodom Moneyball uspeli su da uspostave pobedničku ekipu . Da li vi možete da ponovite njihov uspeh u stvarnom životu u Football Manager-u?

*Metoda MONEYBALL je motoda kojom se kupuju igrači koji su potcenjeni, forsiraju se i kasnije se prodaju po precenjenoj ceni.





CARPI FC

Liga: SERIA A



Izazov: ODRŽATI CARPI

Carpi je dospeo u Italijansku elitu, da li vi mislite da ste dovoljno sposobni da ih tu i održite, a zatim i da taj uspeh uvećate tako što ćete Carpi dovesti do značajnih pozicija u Seriji A.





S.D. EIBAR SAD

Liga: LIGA BBVA



Izazov: NAPRAVITI REKSPEKTABILAN TIM OD NAJMANjEG TIMA PRIMERE

Najmanji klub u istoriji La Lige preživeo je prošle sezone u Primeri. Da li možete da obezbedite napredak Eibara ka vrhu Španskog fudbala.




REAL OVIEDO SAD

Liga: LIGA ADELANTE



Izazov: MOŽE LI KLUB U VLASNIŠTVU NAVIJAČA DA STIGNE NA VRH

Većina vas bi trebalo da zna priču o Real Oviedu. Ovaj klub u vlasništvu navijača je prošle sezone napravio još jedan veliki korak ka stizanju u Primeru, pošto su prošle sezone ušli u drugo po jačini takmičenje u Španiji. Da li vi možete da uvedete Real Oviedo u Primeru i opstanete među tamošnjim gigantima.



FK PARTIZAN

Liga: JELEN SUPER LIGA



Izazov: RAZVIJATI NAJVEĆE TALENTE NA FM16

Partizanova akademija je poznata širom sveta. Srpski klub izbacili su igrače poput Mitrovića, Jovetića, Markovića, Nastasića kao i trenutna zvezda Andriju Živkovića. Sa tobom na čelu, da li će Partizanova akademija nastaviti da cveta i da budu najbolji u poslu?


0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.