Pozicije: GK / Defend- pozicija golaman u ovoj taktici nije od važnijeg zanačaja u igri što ne podrazumeva da ima loše ocene. DC...

Taktika 4-3-2-1



Pozicije:

GK / Defend-
pozicija golaman u ovoj taktici nije od važnijeg zanačaja u igri što ne podrazumeva da ima loše ocene.

DC / Central Defender / Defend- Odbrambeni igrač u ovoj vrsti formacije nije loše da ima dobre ocene za taking, marking i koncentraciju.

DC / Ball Palaying Defender / Defend- Ova uloga štopera obavezje da ima sloidnu pas igru, tehniku, odlučnost..

DM / Defensive Midfielder / Center- Dosta bitan igač u ovoj formaciji. Njegovi zadaci su da sprečava protivničke napade, a ujedno i da bude veza izmedju odbrane i sredine terena. Igrač na ovoj poziciji nije loše da ima solidnu visinu preko 180cm, zatim defanzivne ocene odlične kao i solidne ocene za tehniku, pas...

CM / Box to Box Midfielder / Sopport- Veoma zahtevna pozicija, a igrač koji vam igra ovu ulogu u ekipi mora da bude odličan u svim segmentima igre. Igrač u ovoj vrsti fomrmacije ima jednu bitnu ulogu od odbrane do napada pokrivaće ceo teren. Ovakava uloga zahteva odlične ocene za defanzivu, solidne ocene za ofanzivu, i vrhunske srednje ocene. Nije loše da ovaj tip igrača zna da završi akciju i ima dobar šut.

CM / Advanced Playmaker / Attack- Kreatvica sa ofanzivnim opredeljenjem. igrač koji povezuje celokupnu ekipu od odbrane do napada. Veoma bitno je da poseduje odličnu kreatvinost, pas, dribling, tehniku, a narano i solidne ocene za završnicu odličnost, timski rad... Topla preporuka po mogućnosti ovaj igrač da vam bude malo viši i da ima slidan marking i taking.

AMR / Winger / Sopport- Kao što većina vas zna da ova uloga zahteva odličan centaršut, dribling, brzinu i sloddne ocene u završnici.

AML / Inside Forvard / Attack- Dosta bitan igrač u ofanzivi jer je on nešto kao drugi napadač. Ne bi bilo loše da vam ovaj igrač više koristi denu nogu jer će mu tako biti lakše da završava akcije.

ST / Advanced Forward / Attack- U ovoj vrsti formacije napadač je dosta usamljen. Napdač u ovoj fromaciji je veo bitno da ima osim odličnih ocena za završnicu i odlične ocene za pas, centarčut, agilnost, timski rad. Vema je bitno da je pokretan i da zna da dribla jer će se u dosta slučajeva naći sam na protivničkoj polovini dok mu se ne pridruže igrači iz veznog reda.

Posebne instrukcije:


















1 коментар:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.