Olympique de Marseille je osnovan 1892 godine. Prvih pet godina bio je poznat kao klub Sporting. 1899 godine dobija nove ime koje je...

Olympique de Marseille FM 15


Olympique de Marseille je osnovan 1892 godine. Prvih pet godina bio je poznat kao klub Sporting. 1899 godine dobija nove ime koje je zadržao do dana današnjeg. U sezoni 1936/1937 Marsej prvi put osvaja prvenstvo Francuske nakon bolje gol razlike u donosu na ekipu Sošoa.




Olympique de Marseille na FM 15
Transfer budžet:
10 miliona evra;
Platni budžet: 739,129 per / week;
Finansije: Secure;
Stadion kapacitet: 67 354 mesta;
Trening centar: Good;
Omladniska škola: Great;
Ne učestuvuju u Evropskim takmičenjima


Stade Vélodrome izgradjen je 1937 godine.

- Marsej je pravi klub za sve one menadžere koji vole i uporni su da izgrade ekipu posle dužeg niza godina. Klub se nalazi u stabilnoj situacji u svim pogledima i naravno to vam može doneti miran rad i sve uslove kako bi dostigli najviši nivo , a to je postati najbolji klub na svetu.
- Postoje nekolicina igrača na kojima možete graditi budućnost to su: Doria, Thauvin, Mendy, Batchuayi. Naravno tu si oni malo stariju na kojima možete zaraditi dobru smu novca.
- Olakšavajuća okolnost u prvoj sezoni vam je to da nemate Evropske utakmice pa se možete usresrediti na ligaške utakmice. Igrači će imati više vremena za odmor, a vi više vremena da uklopite ekipu. Nije realno da u prvoj sezoni osvojite ligu pored PSG ali to i nije nemoguće uz adekvatna pojačanja to se može i desiti.
-Ekipa je solidno pokrivena na većini mesta u timu ali mi vam preporučujemo da se pojačate u veznom redu jer nemate tu veliki kvalitet za najviši nivo. Neke naše preporuke za budućnost su: L.Romero, Kranevitter, Samper, Pereyra(slobodan posle 1sez.), Onazi, Gruezo, T
ielemans, Stendera.
- Na poziciji štopera ste tanki na početku pa vam preporučujemo da dovedete za oko 2 milona Maidana. Tu su još neki slobodni igrači kao Savitsky, Tariq, Luku Jovića odmah na početku cena 700k investicije za budućnost.
-Liga je veoma zahtevna postoji dosta ekipa sličnog kvaliteta i jačine. I oni najslabiji nisu naivni tako da lako protiv njih možete gubiti bodove.
-Sve u svemu klub koji ima potencijala i samo uz malo više truda i volje možete ih dovetsti na krov sveta.
-Motiv vam može biti pri uzimanju kluba da srušite bogati PSG koji dominira ligom, oprobate se u Francuskoj ligi.

-Kako igrati sa Marsejem: Formacija 4-3-2-1


Na poziciji Imbule obavezno dovesti zamenu. Naša preporuka L.Romero.
Instrukcije




Individualni zadaci igarača




Najveći talenat kluba

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.