IZGRADITE EKSTRA TIM SA 11 BENFIKINIH SUPERTALENATA Benfika je jedan od onih slavnih klubova u fudbal menadžeru. Portugalska supersila ...

Benfika top 11 super talenata


IZGRADITE EKSTRA TIM SA 11 BENFIKINIH SUPERTALENATA

Benfika je jedan od onih slavnih klubova u fudbal menadžeru. Portugalska supersila poseduje neverovatan skup dostupnih sadržaja, uključujući savremeni stadion, najsavremenije objekte za obuku, razvoj i kako to obično sledi fenomenalnu školu za mlade talente. Klub je u poslednjih par sezona igrao veoma dobro, a to je uglavnom zbog toga što Benfika skautira Evropu za mlade i talentovane igrače, koji kasnije u svojoj školi nadogradi znanjem i umećem. Ovi igrači su svi dovedeni za manju novčanu nadohnadu i imaju potencijal da se razviju u igrače svetske klase, a takođe daju Benfici mogućnost da zaradi velike svote novca prilikom prodaje.




U ovom članku koji vam predstavljamo danas fokusiraćemo se isključivo na najboljih jedanest koji se nalaze U23 Benfike, takođe imaju potencijal da se razviju u igrače svetske klase. Ako planirate spas sa Benfikom, potrudite se da izgradite svoj tim oko ovih momaka i konačno skinete sa njima prokletstvo Bele Gutmana.



MILE SVILAR / GK

Ovu listu počinjemo sa talentovanim golmanom. Mile Svilar je jedan od većih golmasnih talenata u fudbal menadžeru 2017. Mladi Belgijanac ( srpskog porekla) takođe je odličan i u fudbal menadžeru 2018, stigao je letos u Benfiku i moćiće da brani za ovaj tim narednih nekoliko sezona. Ugovorom je vezan do 2022.godine sa opcijom produžetka na još dve godine. Tako da imate golmana za dugu i mirnu budućnost što se tiče toga.


ALEKS PINTO / DR

18-godišnji Aleks je vaš budući izbor na desnom beku. Mladi portugalski denafzivac će početi u timu Benfika B, ali će te ga u prvom timu dovesti u tekućoj sezoni. On je brz igrač koji voli da ide napred kada je to moguće. Gledajući trenutno njegov potencijal i sposobnost, Pinto je jedan od onih igrača koje bi trebalo da zadržite. Ako mu date dovoljno vremena i pružite mu šansu da igra, on će se razviti u jednog od boljih desnih bekova u Evropi. Alternativa za njegovu poziciju može biti i Gedson
 Fernandes. 

ALEKS GRIMALDO / DL

Bivši igrač Barselone koji je pre nekoliko godina napravio korak u svojoj karijeri i potražio spas u Portugalskoj ligi. Grimaldo je raznovrsni levi bek koji ima dosta potencijala za izlazak napred, viđen je kao budućnost za Špansku reprezentaciju, a mi vidimo zašto. On je jedan od boljih bekova u fudbal menadžeru 2018, i ima dugogodišnji ugovor u Benfici. Ako dobije pravu priliku mnogo godina će te uživati u njegovim partijama uz levu aut liniju.

Nakon ova tri igrača odma možete zaključiti da je potencijal u odbrani veliki, a u daljem tekstu prelazimo na defanzivne centralne igrače. I oni naravno imaju sličan potencijal uz pravilan rad sa njima i dovoljno utakmica mogu vam dosta toga doneti u kasnijim sezonama. 


RUBEN DIAS / DC 

U srcu odbrane Ruben Dias će biti vaš izbor za budućnost. Ovaj 20-godišnji štoper će početi u timu Benfika B, ali će vrlo brzo biti prekomandovan u prvi tim. Tokom prve sezone preporuka je da bude kao zamena za štopere, tako će malo kaliti zanat i dobijati na samopouzdanju. Što se tiče ocena sve su u stadijumu koji svaki potencijalni najbolji štoper Evrope treba da ima. Od odličnih mentalnih i psihičkih atributa koji mnogi defanzivci nemaju. Većina širom sveta ima dosta dobra iskustva sa njim i dovode ga u najveće klubove današnjice. 
PEDRO ALVARO / DC 

Pored Rubena Diasa, predlažemo da odaberete Pedra Alvara za budućnost odbrane. 17-godišnjak je visok i jak štoper koji se nalazi u Benfici U19, ali preldlažemo da ga prebacite u Benfiku B od samog početka. To bi bio odličan potez za njega jer bi igrao jače utakmice i imali bi ste bolji uvid u njegove partije, potencijal, sposobnost kako će dalje napredovati. Posle nekoliko sezona biće spreman za prvi tim. Alvaro bi mogo dostići granicu u vidu nekadašnjeg štopera Real Madrida Pepea.

FLORENTINO LUIS / DM

Ako odlučite da igrate formaciju 4-3-3 sa defanzivnim veznim, Florentino će vam biti najbolji za budućnost. 17-godišnji vezni igrač je odličan za ulogu ball winger, a takođe demonstrira impresivne fizičke sposobnosti za njegov uzrast. Ako dovoljno negujete ovog igrača on će biti spreman za prvi tim već u toku prve sezone. Igrač kao Luis je uvek dobar dodatak timu da zadrži kontrolu na sredini terena.


JAO FELIKS / MC 

Prvi pik na sredini terena vam mora biti on definitivno. Sa samo sedamnest godina jedan je od najvećih potencijala na sredini terena u Portugalu, pa možda i u Evropi. On je vezni igrač sa verhunskim napadačkim potencijalom koji može igrati odlično i na MC i AMC. Jao je tip igrača koji voli da ima stalno loptu, uglavnom deluje po levoj strani, a možete planirati da do dvadesete godine bude vaš glavni igrač.

ANDRE HORTA / MC 

Feliks i on bi trebalo odlično da sarađuju u veznom redu. Mladi Portugalac je na listi najboljih talenata i u FM 17, a još uvek ga smatraju jednim od većih talenata u Benfici. On će provesti sezonu na pozajmici u Bragi. Nakon što se vrati, bez sumnje će biti spreman za mesto u startnih jedanest. Horta je tehnički igrač koji voli da diktira tempo, sa vrlo dobrim driblingom i rado se priključuje napadu. Uparivanje sa Jao Feliksom će vam pružati dinamično vezno okruženje, od kojeg će se vrlo teško odbraniti bilo koji protivnik.
ANDRIJA ŽIVKOVIĆ / AMR 

Budući da je jedan od talenata koji je fudbal menadžer ikada imao on može da se razvije u pravu '' zverinu''. Živković treba biti bez sumnje vaš prvi igrač ako se odlučite da igrate sa krilnim igračima.  Najbolja pozicija mu je AMR ali se može dobro snaći i na drugoj strani terena. Nikako ne stavljati njega na MR poziciju jer pruža dosta loše partije. Smatra se back-up igračem u Benfici, ali vi ga slobodno možete promovisati u zvezdu tima i započnete sa njim svaku utakmicu koju igrate.


NUNO SANTOS / AML 

Gledajući najbolje mlađe levo krilo u ekipi Benfike izbor je pao na Nuna Santosa. On je odličan mladi napadač koji voli da dribla i nadmudri svog protivnika. Njegova jača noga je desna i to ga čini ubitačnim po protivnički gol. Ima veoma dobar šut iz daljine što je odlično za poziciju i rolu koju najbolje igra. Nuno ima 18.godina i trebaće mu vremena da se razvije, sada imate opciju da ga razvijate u klubu i date mu solidnu minutažu ili ga pošaljete na pozajmicu da se kali.

LUKA JOVIĆ / ST 

Izbor napadača je spao na Luku Jovića, a bilo je veoma teško jer poseduje ekipa Benifke sjajne mlade napadače. Konkurent mu je Ze Gomeš igrač uvršten u potencijalne vunder-kid mlade igrače. Problem je sa Jovićem samo što će te njegov napredak morati da pratite sa distance jer je na pozajmici u Frankfurtu dve godine. Ako vas posluži sreća, on tamo igra i vrati se u vaš klub imaćete savremenog napadača koji voli da se kreće i sruši se sa oba krila u samo srce napada.


Po ovim mladim igračima i potencijalom koji poseduju možemo reći da Benfika ima najbolji mladi tim na Fudbal Menadžeru.

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.