- Svi uveliko igramo najnoviju verziju fudbal menadžera i može se reći da je fudbal menadžer 18 još bolji nego prošla verzija. Veoma b...

Top 10 sa otkupnom klauzurom! FM18


- Svi uveliko igramo najnoviju verziju fudbal menadžera i može se reći da je fudbal menadžer 18 još bolji nego prošla verzija. Veoma bitna stavka za sve nas kad krenemo novi sejv je naći nekog slobodnog ili igrača koji ima otkupnu klauzuru. Baš ti igrači su dobro došli, jer nema ubećivanja i cenkanja sa klubom u kome igrač iga, već pošaljete onu sumu koja stoji u klauzuri i igrač je vaš. Zato smo mi za vas izdvojili neke igrače koji su u top 10 srazmerno ceni i kvalitetu, naravno postoji još igrača pogotovo u Španiji.

Alehandr Golovin


- Jedan od najtalentovanijih igrača u ruskom prvenstvu, odlično pokriva više pozicija u veznom redu uz solidne ocene gde ima mesta za napredak.

- Cena: 15 miliona evra
- Plata: 20-30 p/w

Kuki


- Kuki sa samo 19.godina prošao je sve omladinske salekcije španske reprezentacije, biser Malage koji je na pozajimici u Kartageni.

- Cena: 6 miliona evra
- Plata: 10-20 p/w

Timo Horn


- Nama bi on bio prvi izbor za dovodjenje, a razlog je što je odličan golman cena je smešna kad se pogleda kakve se sve vrte ovih godina.

- Cena: 17,5 miliona evra
- Plata: 60-90 p/w

Nemanja Radoja


- Kakva bi to bila lista bez jednog srpskog bisera, koji je u senci nekih igrača iz reprezentacije iako je odličan na svojoj poziciji i nosilac igre ekipe Selte. Ima odlične ocene za svoju poziciju i može odgovoriti i zahtevima nekih jačih timova.

- Cena: 10 miliona evra
- Plata: 40-70 p/w

Oscar Melendo


- Solidan igrač može da pokrije više pozicija, ima potencijal da napreduje i može biti vaš izbor jer ne traži veliku platu, a cena je veoma mala za njegove godine.

- Cena: 4,9 miliona evra
- Plata: 10-20 p/w

Samuel Umtiti


- Šta reći o ovom dominatoru koji je uspeo veoma brzo da se nametne u Barseloni i postane jadn od najtraženijih štopera na svetu. Ko vodi gigante i treba mu štoper pothitno brzo ga dovedite.

- Cena: 60 miliona evra
- Plata: 150-200 p/w

Ruben Ribeiro


- Iskusan igrač koji bi svojim kvalitetom dobro došao prosečnim timovima.

- Cena: 2 miliona evra
- Plata: /

Christian Norgaard


- Kristian je jedan on cenjenijih igrača u danskom prvenstvu, može doći u bilo koji klub i vredi ga dovesti ako vam je potreban jeftin vezni igrač.

- Cena: 1,5 miliona evra
- Plata: 10-30 p/w

Dries Mertens


- O njemu je suvišno govoriti, pisati kvalitet je njegov adut.

- Cena: 30 miliona evra
- Plata: /

Maximiliano Romero


- U prošlom izdanju jedan od najtalentovanijih mladih igrača, a kako menadžer uvek i predvidi obezbedio je sebi ugovor u PSV ove sezone. Samo nam nije jasno zašto je PSV prihvatio ovakvu malu kluzuru pošto dečko ima potencijal veliki.

- Cena: 12 miliona evra
- Plata: /

Svi ovi navedeni igrači bi trebalo da opravdaju sumu koju će te uložiti. Mi smo se potrudili da za svakog ima po nešto i da ne budu samo top igrači.

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.