- Tottenham   je osnovan 1882 godine. Jedan je od tri najveća kluba koja dolaze iz Londona. Klub koji je dugo godina u vrhu Premier Lige....

Tottenham Hotspur FM 16


- Tottenham je osnovan 1882 godine. Jedan je od tri najveća kluba koja dolaze iz Londona. Klub koji je dugo godina u vrhu Premier Lige.

Tottenham na FM 16



Transfer budžet: 23 miliona evra;
Platni budžet: 2,068,363 per / week;
Finansije: Rich;
Stadion: White Hart Lane;
Stadion kapacitet: 36,310 mesta;
Trening centar: superb;

Omladniska škola: top youth;

Igraju Ligu Evrope

- Poslenje tri sezone završili su na sledećim pozicijama:

2012 / 2013 - 5 mesto;
2013 / 2014 - 6 mesto;
2014 / 2015 - 5 mesto;


- Tottenham Hotspur je jedna od ekipa na FM 16 koja može pokvariti planove vodećim timovima Premier Lige. Iako ne tako senzacinalna imena u ekipi ali su odlično izbalansirani



- Ko želi izazove i tešku borbu za trofeje mora uzeti Tottenham, ova ekipa poseduje nekolicinu sjajnih mladih igrača.  Jedna je od nekolicine ekipa koju ljudi širom sveta rado preuzimaju i vode. Možda je tome dosta i zaslužna sjajna sezona ove ekipe do sada u Premier Ligi. Možete očekivati neverovatnu dugu sezonu, jer se borite za 4 trofeja.

- Izazov sa ovom ekipom je prevashodno da ih konačno dovedete do titule Premier Lige, ali do tog cilja će te veoma teško doći u pvoj sezoni. Ako dobro pslujete i dovedete prava pojačanja titulu možete očekivati 3-4 sezone. U prvoj sezoni vaš cilj može biti i titula u Ligi Evrope što nimalo nije nerealno.

- Igrački kadar je veoma dobar i pun mladih igrača sa dosta Engleza što je veliki plus jer nećete imati oko toga problema. Oko odbrane i sredine terena barem na početku nemate brige jer imate dosta igrača u rotaciji. Malo su tanki u napadu pogotovo u samom špicu gde je jedini H.Kane. Igrači na koje možete zaraditi su Townsend, Bentaleb od njihovih prodaja možete prihodovati do 50 miliona. Pritchard je igrač koji iznenadjujuće igra odlično na FM 16 tako da dajte mu šansu, takodje forsirajte i Dele Alli-ja. Pojačanja morate dovesti na poziciji zadnjeg veznog i napadača, a  naše preporuke su L.Romero, S.Bender, Wanyama, Willian Carvalho, Krihovjak.

Kako igrati sa Tottenha-mom:


Instukcije


Najveći talenat kluba

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.