-LEEDS je engleski fudbalski klub iz istoimenog grada, Zapadni Joksir. Klub je osnovan 1919 godine, nakon osnivanja kluba takmicio ...

Leeds FM 16



-LEEDS je engleski fudbalski klub iz istoimenog grada, Zapadni Joksir. Klub je osnovan 1919 godine, nakon osnivanja kluba takmicio se u najelitnijim ligama engleske i nikada nije ispao u trecu ligu engleske. Najveci rival ovog kluba kroz njegovu istoriju je Man Utd, Chelse, Cardif, mada postoje jos i lokalni rivali  Sheff Und, Sheff Wed.

LEEDS na FM 16


Transfer budžet: 628 000 evra;
Platni budžet: 12 925 099 per / years ;
Finansije:okay ;
Stadion: Elland Road;
Stadion kapacitet: 20 242 mesta;
Trening centar: excellent;
Omladinska škola: great;

Ne igraju evropska takmicenja 

Poslednji par sezona su zavrsavali na sledecim pozicijama:

2012 / 2013 - zavrsili na 13 mestu.
2013 / 2014 - zavrsili na 15 mestu.
2014 / 2015 - takodje na 15 mestu.


Leeds je 3 puta osvojio Premier ligu i to 1969, 1974, 1992. Ovaj klub je jos 2000 igrao polu-finale Uefa kupa i 2001 igrao takodje polu-finale Lige Sampiona. Do 2004 su jos igrali Premijer ligu kada su zbog finansiskih problema ispali u drugu ligu i od tada se nisu vracali u Premijer ligu.


Leeds je veoma zanimljiva ekipa sto se tice igrackog kadra, poseduje veoma mlade igrace sa puno potencijala i sa mogucnostima da se napadne sam vrh lige i ulazak u Premijer ligu koji navijaci toliko ocekuju od ovog kluba.


Kao sto se moze videti na slici ovo je veoma mlade ekipa sa nekoliko iskusnih igraca. Najstariji igrac ove ekipe imam 30 godina a najmladji igrac ekipe ima samo 18 godine. Prosecna staros ekipe je oko 23 godine sto je svrstava u gornju grupu ekipa sto se godina tice, mozda je glavni nedostatak ove ekipe par starijih i iskusnih igraca koji treba dovesti i uz ove mlade nade napasti sam vrh cempioshipa.

Izazov koji donosi ovaj tim jeste da se okusate u najboljoj i najtezoj drugoj ligi na svetu, zato sto u ovoj ligi ima 46 ekipa a velii je broj ekipa koji ima potencijal za sam vrh lige, Zbog malog budzeta koji imate na raspolaganju glavni cilj vam je da pokusate da obezbedite play- off pa na kraju sta uradite, mada uz par pravih pozajmica mozete do samog vrha.

Kako igrati sa Leeds:

Zbog prevelikog broja igraca na sredini terena mi preporucujemo ovakvu formaciju.



Instrukcije:
 

Najveci talenat:



Rezime:

Zasto bas trebate uzeti Leeds ?

Zato sto je ovo veoma mlada i perspektivna ekipa koja moze imati dosta uspeha i naravno vracanje ovog kluba na staru slavu koju je nekad imao i prvo pokusaj ulaska u Premijer ligu a posle par godina i osvajanja iste.


0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.