Mladi igrači od kojih se na ovoj igrici očekuje mnogo. Inostrani mediji su napravili listu, evo koga najviše cene. Nakon odigranih 5-6 go...

FM 2016 (cena u odnosu na kvalitet) - Andrija je najbolji!


Mladi igrači od kojih se na ovoj igrici očekuje mnogo. Inostrani mediji su napravili listu, evo koga najviše cene. Nakon odigranih 5-6 godina u virtuelnom svetu popularne igrice FM 2016, svi su složni da je Andrija Živković možda i najbolja kupovina koju možete imati za svoj klub.

Srpski fudbaler koji je bio jedan od najboljih igrača na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, nalazi se na prvom mestu liste igrača sa najpovoljnijom cenom u odnosu na kvalitet koji ima.

5) Lincoln (Gremio)

Plejmejker koji ima samo 17 godina, dovedete ga za sumu od 2-3 miliona funti, nakon par sezona vredeće 30 miliona, uz pravi klub i adekvatne uslove.

4) Ze Gomeš (Benfika)

Mladić je izuzetan nakon 5 godina, sa 22 je na ovoj simulaciji skupio 41 utakmicu za Portugal za koji je postigao 22 gola. U ovim godinama vredi 34 miliona funti. Na početku ga možete dovesti za 800 hiljada - 2,5 miliona funti.

3) Gabrijel Barbosa (Santos)

Santos je poznati rasadnik talenata, tamo uvek možete naći fudbalera koji vam može jednog dana postati glavni igrač u ekipi. Sigurno će vam doneti golove, golove i golove... Vredi od 6-10 miliona funti  na samom početku.

4) Kristofer Ajer (Start)

Fudbaler iz Norveške je jedan od najboljih po pitanju cene na samom startu igrice, veoma je visok, nikad se nije desilo da na kraju jedne sezone ima manju ocenu od 7,2. Možete ga dovesti za cenu od 1,5-4 miliona evra.

5) Andrija Živković (Partizan)

Obavezno će vas voditi do titule ili dve, kako pišu Englezi u ovom članku. Samo ga stavite na desnu stranu u ofanzivi i nemate problema. Dovedite ga za samo 1,4-4,4 miliona funti, kasnije vam se varti desetostruko.

Izvor: SportskeNet

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.