- Fulham profesinalni fubdalski klub iz predgradja Londona. Osnovan 1897 godine i najstariji je fudbalski klub iz Londona. Najveći rival...

Fulham FM 16


- Fulham profesinalni fubdalski klub iz predgradja Londona. Osnovan 1897 godine i najstariji je fudbalski klub iz Londona. Najveći rival Fulamu je FK Brendford, a do toga je došlo da ova dva kluba budu ljuti rivali kada je jedan navijač kluba ubijen. Maskota kluba je takozvani Billi the Badger (Bili Jazavac) koji je postao ,, ozloglašen'' nakon što je na utkamici sa Čelsijem nervirao trenera Avrama Granta pred kamerama.

Fulham na FM 16



Transfer budžet: 5,6 miliona evra;
Platni budžet: 411,106 per / week;
Finansije: secure;
Stadion: Craven Cottage;
Stadion kapacitet: 25,500 mesta;
Trening centar: superb;
Omladniska škola: good;

Ne igraju evropska takmičenja


- Poslednje tri sezone završili su na sledećim pozicijama:
2012 / 2013 - 12 mesto Premier Liga,
2013 / 2014 - 19 mesto,
2014 / 2015 - 17 mesto Čempionšip.


- Fulam na FM 16 je jedan dosta zanimljiv klub. Kao ekipa poseduju izuzetne mlade igrače koji pucaju od potencijala, ali ipak nisu jedna od najboljih ekipa u Čempionšipu.

- Svako ko voli da radi sa mladim igračima koji su puni potencijala Fulam je pravi klub za njega. Sa ovom ekipom možete mirno i strpljivo praviti tim za ulazak u Premier Ligu uz to imate dobru osnovu. Parker, Stekelenburg, Mitroglu, Ros su igrači koji tu osnovu mogu činiti. U ovoj ekipi nije sve tako bajno jer su do pre neku godinu igrali Premier Ligu pa će te biti izloženi pritisku navijača.

- Izazov koji donosi ovaj tim je jednostavan okušajte sebe kao trenera u najtežoj ligi na svetu, a to je zato što u sezoni imate 46 utakmica i minimum 15 timova koji poseduju nekolicinu sjajnih individualaca. Pred sebe i ekipu možete odmah staviti visok cilj ulazak u Premier Ligu ali to nije uopšte realno i moguće u prvoj sezoni. Najrealnije šanse su vam da udjete možda u pley-off ipak ništa se ne zna jer je Čempionšip dosta nepredvidiv.

- Na početku do polusezone nekolicina sjajnih igrača su vam dati na pozajimice iako su odlični ako je to moguće vratite ih u januaru u vaš tim. Sastav se sastoji z mnogo igrača koji igraju u veznom redu tako da to samo po sebi nameće neku formaciju bez krilinih igrača. Napad ekipe Fulama ima najveći potencijal u Čempionšipu jer su tu maladi Dembele, Vudrou. Takodje i u veznom redu posedujete dva izuzetna potencijala kao i na poziciji levog beka.

- Obavezno unapredite vaš koačing tim i dovedite nekoga na AMC, ST.

- Kako igrati sa Fulamom:
Naš predlog je ovako da igrate zbog deficita igrača po bokovima.


Instrukcije:

Najveći talenat kluba:


0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.