- Većina menadžera koristi igrače u sledećoj ulozi Ball Winning Midfielder, to je dosta zahtevna uloga u timu. - Ovaj igrač mora posedova...

FM 15 - 10 Ball Winning Midfielder koje morate dovesti!

- Većina menadžera koristi igrače u sledećoj ulozi Ball Winning Midfielder, to je dosta zahtevna uloga u timu.
- Ovaj igrač mora posedovati vrhunske ocene za defanzivu, agresivnost,timski rad, snagu, brzinu, odlučnost.
- Veoma je teško naći i odabrati pravog igrača za ovu ulogu u ekipi jer on mora biti pravi tenk.
- Mi vam predlažemo sledeće igrače koje morate dovesti, a da ne igraju za najveće svetske ekipe i koje možete priuštiti u većini ekipa za ne tako veliki novac i platu.



Evo liste igrača:

1) Kramer ima 23 godine i nastupa za ekipu BMG kao pozajmljen igrač B.Leverkuzena.
U prvoj sezoni se ne može dovesti, a kasnijih sezona njegova cena kreće se od 15 - 20 miliona evra.



2) Yacob ima 26 godina nastupa za WBA, možete ga dovesti za sumu od 12 - 16 miliona evra.



3) Kranevitter ima 21 godinu nastupa za ekipu Rivera, taletovani Argentinac koji brzo napreduje.
U prvoj sezoni možete priuštiti ovog igrača sebi po ceni od 4,4 - 8 miliona evra.



4) Stark je talentovani mladi Nemački reprezentativac sa velikim mogućnostima da postane vrhunski igrač. Ovaj Nemac ima 19 godina i nasupa za ekipu Ninberga. Cena je u prvoj sezoni 3,9 - 8,5 miliona evra.



5) Lars Bender jedan od dvojice brata koji su vrhunski igrači na svojim pozicijama. Lars poseduje vrhunske ocene i pruža odlične partije. Nastupa za ekipu Leverkuzena i ima 25 godina. Cena ovog fantastičnog igrača na početku je 20-26 miliona evra.




6) Jedinak jeste da ima 29 godina i da je možda za neke već star. Ovaj igrač ima vrhunske ocene i može vam doneti potrebno iskustvo u ekipi. Australijanc čije su osobine svima u Premier Ligi dobro poznate može se dovesti po ceni na stratu od 6,5 - 8,5 miliona evra.




7) Wanyama tenk koji nastupa za ekipu Sautemptona. U Premier Ligi gazi sve što mu se nadje pod nogama. Ovaj igrač ima 23 godine i može se dovesti na početku po ceni od 17 - 23 miliona evra.



8) Sven Bender brat blizanac Larsa Bendera koji je takođe izrasto u vrhunskog igrača, iako se to retko dešava da dva brata igraju istu poziciju i to podjednako dobro. Cena Svena Bendera ne početku kreće se ako Dortmund želi da ga proda od 20 - 30 miliona evra.



9) W.Carvalho je mladi Portugalac koji se na Evropsku scenu pojavio prošle godine i odmah pokazao da je odličan igrač sa velikim prostorom za napredak. Nastupa za ekipu Sportinga iz Lisabona, a na početku se može dovesti za 10 - 15 miliona.



10) Simao je igrač koji nasutpa za Levante poseduje odlične ocene za ovu poziciju, a nije ni previše skup njegova cena se kreće od 4,4 - 6,5 miliona evra. Veoma zahvalan igrač koji dosta radi za ekipu.
Nije u vrhu onih najboljih ali ako se navikne odlično na sredinu u koju prelazi i ima dobar status u ekipi pruža partije više nego što možete očekivati.

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.