FK Čukarički   ima veoma dugu tradiciju osnovan je 1926 godine u rodnom delu stare Čukarice, u kafani ,,Majdan''. Prema osnivačko...

FK Čukarički FM 15


FK Čukarički  ima veoma dugu tradiciju osnovan je 1926 godine u rodnom delu stare Čukarice, u kafani ,,Majdan''. Prema osnivačkom programu poneo je ime 'ČSK- Čukarički sportski klub, odredjene su mu klupske boje, crno bele.

FK Čukarički na FM 15



Transfer budžet: 422 000 evra.
Platni budžet:
6,149
  per/ week.
Finansije:
Okey
Stadion kapacitet:
4070 mesta sa stolicama.
Trening centar: Good.
Omladinska škola:
Good.
Igraju kvalifikacije za Ligu Evrope.

-Čukarički je klub u kome možete napredovati kao trener, a postoje i svi uslovi da vam to bude prvi klub koji će te trenirati. Postoji dosta razloga koji mogu uticati da baš Čukarički bude idealan tim za vas.
-Jedan od razloga je odlična mlada ekipa izbalansirana iskusnim igračima koji donese sigurnost ekipi kao što su Pijasentin, Matić, Todorović.
-Još jedna prednost je i stabilna finansiska situacija koju vi možete poboljšavati iz godine u godinu naravno na osnovu vaših uspeha.
- Ekipa za jednu do dve godine ima potencijal da postane bolja od Zvezde i Partizana uz stručno vodjenje ekipe.
-Pojačanja u prvoj sezoni vam nisu preko potrebna jer je ekipa dobro pokrivena na svim pozicijama.
-Mi bi vam preporučili sledeće igrače koje možete dovesti: Danilo Pantić(pozajmica), Mihajlo Ristić(pozajmica), Igor Djurić, Djamal,Aleksandar Luković, Danijel Ljuboja, Dejan Milovanović, Ognjen Vranješ, H.Tariq(pozajmica kasnije ga kupite za 0),Luka Jović(Ali morate prodati nekog od vaših igrača za 1milion).
-Kako igrati sa Čukaričkim:Formacija 4-2DMF-3-1

Instrukcije

Najveći talenat kluba



Nikola Stoliljković

1 коментар:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.