- Jedna od težih misija u fudbal menadžeru je ta, koji klub uzeti na početku karijere?! Verujemo da mnogi od vas imaju bezbroj dilema...

Tri kluba koja vredi voditi! FM'18



- Jedna od težih misija u fudbal menadžeru je ta, koji klub uzeti na početku karijere?! Verujemo da mnogi od vas imaju bezbroj dilema, mi smo odlučili da vam u tome pomognemo. Pri izboru klubova vodili samo se činjenicom da to budu ekipe sa istorijom ali bez rezultata neko vreme. 



Olympique Lyonnais FM'18

- Klub osnovan davne 1899.godine kroz istoriju imao dosta uspeha, ali najveći su u periodu od 2001.godine. U tom vremenu je osvojio sedam titula zaredom.

- Poslednju titulu šampiona Francuske osvojili su sezonu 2007/2008, i od tada nikako da ih vidimo kao šampione.

- Dugi niz godina su tražili pravi tim, dosta uložili u nov stadion, i konačno se može reći da imaju ekipu za velika dela. Što se tiče fudbal menadžera u ovoj veriziji imaju strašnu ekipu, koja je u stanju da parira dominantnom PSŽ.

- Lista trofeja je dugačka, a ti možeš biti taj X faktor koji će doći do još trofeja.


- Ali kao što možete videti i zaključiti fale oni u Evropi, pa vam taj detalj može biti motiv više da izaberete baš Lion.

   Drugo ime: L'OL ;

   Finansije: Rich ;


   Stadion: Groupama Stadium ;


   Kapacitet: 59 286 sedećih mesta ;


   Training Facillities: Superb ;


   Youth Facillities: Excellent ;


   Budžet: 28 miliona evra ;


   Platni budžet: 899 535 p/w ;


   Takmiče se u Ligi Evrope. ✫✬✭✭


   - Tim za svaku pohvalu uz odličan budžet, sjajan stadion i vrhunskih uslova za rad.

                         
 


- Grupa igrača je veoma dobra, odlično selektirana ekipa sa dosta potencijala. Prosek godina je 23.godine za sve menadžere koji vole da rade sa mladim timom ovo je pravi klub. Kada gledamo po pozicijama u svakom delu tima imaju po jednog vrhunskog igrača. Napad je ovoj ekipi glavna nada za uspeh, tu su sjajni Fekir, Depaj, Diaz, Traore. Ali da ne zanemarimo odbranu jer i tu nisu baš toliko tanki, imaju odličnog Rafaela, Tete, Marcelo ipak tu su vam potrebna pojačanja. Znači kada ih preuzmete gledate da pojačate ekipu u defanzivnoj liniji i cetralni deo veznog reda. Naša preporuka su sledeći igrači: Kai Hevertz, Nikola Milneković, De Light, Van de Beek...

 


- Što se tiče taktike po trenutnom izboru igrača najviše im leži da igrate 4-2-3-1 ili ti nešto slično tome. Naravno vi ste ti koji o tome odlučujete, i bila bi šetata da ne iskoristite njihov potenicjal po krilima.


- Ova tri igrača imaju budućnost i ako se uigraju mogu harati Francuskom, ali ne bi bilo to to da u ekipi nemate Nabila Fekira koji može biti glavni kompozitor.



Club Atletico Independiente FM'18

- Argentinski klub iz Aveljanede, osnovan 1905.godine. Spada u veliku petoruku argentinskog fudbala, a najveći rival mu je komšiski Rasing iz Aveljanede. Treći najtofejniji klub u Argentini, a poslednju titulu su osvojili davne 2002.godine.

- Ove sezone se može reći da imaju veoma dobar tim, a na FM'18 imaju mladu ekipu, sa nekoliko vrhunskih talenata. Nama se to generalno dopalo kod njih jer u Argentini ne vredi skup i iskusan tim jer imaju dosta malo para za dovođenje igrača i plate. Prevashodno svaki klub gleda da izbaci što više talenata. Kod Independientea je to veoma dobro zato što osim prvog tima imaju odlične mlade talente u omladinskoj školi.



- U tekućoj sezoni će te učestvovati i u Copa Sudamericana takmičenju što vam može doneti još jedan više trofeja u vetrinama.
Finansije: Okey ;

Stadion: Libertadores de America ;

Kapacitet: 45 562 sedećih mesta ;

Training Facillities: Great ;

Youth Facillities: Great ;

Budžet: 0 miliona evra ;

Platni budžet: 236 207 p/w ;

- Možda ne toliko dominantna ekipa u Argentini ali imaju respektabilan tim sa pravim biserima. ✫✬✭







- Kada pogledamo ovako ekipu i kakve igrače ima Independiente može se reći da imaju mnogo prostora za napredak. Imate 25 igrača na raspolaganju i plus još nekoliko talenata u mlađim kategorijama. Svaka pozicija je odlično pokrivena što je odlično jer je prvenstvo dugo i iscrpljujuće. Od samih igrača vredi izdvojiti Fabricio Bustos(DL), Ezequele Barco ( AMR/AML) ova dva igača su najtalentovanija, a imate i nekoliko malo iskunsnijih sa odličnim ocenama Gigliotti(ST), Diego Rodruguez(DM). Ono na čemu morate poraditi to su treneri prvog tima, u tom delu ekipa je dosta slaba. Što se tiče transfera koga dovesti... veoma je teško nekoga kupiti u prvoj sezoni jer nemate para, najbolje se usresrediti na talente koji će doći iz omladinske škole.

- Taktički najbolje je da igrate sa krilima gde će vam i bekovi biti dosta ofanzini jer tu imaju najviše kvaliteta. Nešto tipa Barselona kako igra u stvarnosti sa dva zadanja vezna da osiguraju odbranu. Napadački imate kvalitet, a i defanzivna linija nije loša tako da imate za početak odlične igrače.



FC Sporting Lisabon FM'18

- Klub iz Lisabona, osnovan 1906.godine koji čini trojku najboljih iz Portugalije. Kroz istoriju su uvek u samom vrhu ali nisu najtrofeniji klub. Iz godine u godinu ne uspevaju da osvoje šampionat uvek im fali nešto posebno da osvoje prvenstvo. Mozda je baš taj faktor menadžer prvog tima, tako da budi ti taj koji će ih posle dužeg vremena vratiti na staze stare slave kada su dominirali.



- Jedan od malobrojnih timova koji se može pohvaliti da je osvojio najbolje klupsko takmičenje u Evroi.



Finansije: Okey ;



Stadion: Estadio Jose Alvalades Seculo XXI ;


Kapacitet: 50 044 sedećih mesta ;


Training Facillities: Superb ;


Youth Facillities: Great ;


Budžet: 8 miliona evra ;


Platni budžet: 732 493 p/w ;

- Imaju tim i istoriju da se suprotstave Benfici i Portu . ✫✬✭✭






- Sporting kao učesnik Lige Šampiona ne sumnjivo ima odličan tim. Tu su sjajni pojedinci sa vrhunskim kvalitetima. Iz trenerskog ugla gledano imaju vrhunski vezni red pogotovo u centralnom delu, sa jednim top golgeterom. Na golu sjajni Rui Patricio , ali možda bi trebali da pojačate odbranu u toku sezone. Šta će te veći motiv od toga da će te ih predovoditi u Ligi Šampiona,a po kvalitetu igrača možete proći grupnu fazu. Iako u Portugalu timovi imaju odlične skaute što se tiče Sportinga ne možemo ih u tome pohvaliti, tako da ovaj deo obavezno poboljšajte. Sa trenerima ste u manjku i ne bi bilo loše angažovati još nekog u stručnom štabu. Mi se divimo najviše njihovom veznom redu koji čine Carvalho, Fernandes, Ruiz ovaj vezni red može mnogo, jer imaju kreatvinost, čvrstinu i brzinu.

- Taktički su veoma potkovani svi igači, sa dosta iskustva. Najviše će vam odgovarati da počnete sa jednim napadačem i da forsirate pas igru, sa dosta centaršuta prema Dostu, kako bi iskoristili njegove kvalitete.


- Ovo su naša tri tima koja nisu ni previše jaka, imaju istoriju, dugo su bez trofeja, a što je i najbitnije imaju dosta prostora za napredak. Postoji dosta timova sa različitim igračima mi smo pokušali da vam pomognemo koga uzeti na početku novog sejva.














0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.