- Fudbal Menadžer ludilo je krenulo, mnogi od nas uveliko igraju novu verziju, a verujemo da većina vas  nije prešla 10 godina. Mi smo ...

Najbolji talenti 2027 godine!


- Fudbal Menadžer ludilo je krenulo, mnogi od nas uveliko igraju novu verziju, a verujemo da većina vas  nije prešla 10 godina. Mi smo za vas spremili nekoliko fotografija igrača kako bi videli koji talenti sa početka su najbolji po FM-u.

- Postoje i neka mala iznenađenja, većina igrača pruža vrhunske partije možda će vam ovo biti interesantnije jer je jedan Srbin među njima.


 Kylian Mbappe - Henry



- Mladi Francuz koji je ovg leta stigao u PSG za rekordnu sumu, po fudbal menadžeru bi trebao da opravda očekivanja sledećih deset godina i bude jedan od najboljih na svetu. Kao što vidite na slici on je na 338 meča postigo 223 gola zaista neverovatno.

- Prve sezone nije blistao, ali zato narednih nije bio ispod 20 golova po sezoni, sa neverovatnom prosečnom ocenom. Sve u svemu biće ga teško dovesti iz Pariza u drugi klub iako je fenomenalan.

Marcus Rashford - Andy Cole


- Biser omladniske škole Junajteda i Van Galov novi talenat kojeg je izbacio. U FM-u ima svetlu budućnost iako ga mnogi osporavaju. Sjajne ocene za napadača top klase, uz odličan učinak 178 gola za deset godina.



- Kao što možete videti iz godine u godinu sve bolji i bolji, ako dobijete nekad priliku da ga dovedite ne čekajte ni sekunde.

Kai Havertz - Ballack


- Pravo niotkuda veliki talenat Nemačke i sjajni vezni igrač na FM-u. Na početku nastupa za Leverkuzen uz odlučan rad i stalnu igru postaje vrhunski igrač, sjajnih psihičkih i mentalnih osobina. Veoma snažan vezni igrač i ako je sudeti po FM-u biće od njega nešto.



- Asistencije su njegova glavna osobina što verujemo da svi volite da vidite od veznih igrača.

Moise Kean - Ronaldo



- Napadači dominiraju po svemu sudeći, a među njima je sjajni naturalizovani Italijan. On je bukvalno gol mašina za svaku ekipu, a za reprezentaciju nema boljeg. 



- U ovom sejvu plaćen neverovatnih 115 miliona od strane Čelsija, biser Juventusa koga nikako ne prodavati.

Pietro Pellegri - beli Drogba


- Biser Đenove za koga je dosta nas i ne zna ali ako je suditi po fudbal menadžeru ubrzo će se čuti. Ko traži onog pravog Target Mena on je pravi izbor, nema neke preterane tehničke osobine ali zato je dominatan u skoku.



Andrija Živković - srpski Mesi

- Evo ga i konačno jedan Srbin među najboljima, možda je za neke iznenađenje ali ovaj dečko ima potencijala. U prošlim izdanjima je bio odličan, ali mu je transfer u Benfici obezbedio vrhunsku reputaciju. Ako je suditi po FM-u Real iz Madrida bi trebao da ima svog Mesija u timu 2027 godine.



- Partije su vrhunske kasnijih sezona, skoro svake sezone košarkaški dabl-dabl učinak.

Gabriel Jesus - Aguero


- Bljesuno je odjednom, adaptirao se brzo na Premier Ligu, a po svemu sudeći igra vrhunski u FM-u. Sjajne brzinske ocene, lake završnice...


- U ovom sejvu plaćen neverovatnih 15o miliona, uz prosečan broj golova. Aguero je dobio svog naslednika u fudbal menadžeru.

Jesus Vallejo - Bobby Moore


- Dominator i Ramos ne mora brinuti tu je on, Španac koji je dugi niz godina talenat ali ove sezone će biti san snova za svakog menadžera.




- Pogledajte samo kakvu prosečnu ocenu ima pa to je neverovatno za jednog štopera.

Gianguligi Donaruma - Buffon


- Očekivano najbolji golman je sjajnu mladi Italijan, sa 112 nastupa za reprezentaciju nema boljeg Italija sledeće 10 godine.



Marco Asensio - Zidane

- Sjajne tehničke osobine uz to odlične i mentalne, pravi AMC i jedan od najboljih u budućnosti. Ovde je pružao sjajne partije i za 156 miliona prešao u PSG.



Amadou Diawara - Busquets

- Zadnji vezni za svačiju ukus, i može se reći da Napoli ima pravog bisera u svom timu. Ima odličan prosek dobijenih duela, oduzetih lopti baš ono što se traži od njega.


- U priloženom vidite da je nastupao za dva velika tima i ima odličnu prosečnuo ocenu.

Matthus De Ligt - Sol Cambell


- Holandija skoro ovakovog talentovanog štopera nije imala, uz Valjeha iz Reala najbolji mladi štoper. Ono što je veoma bitno u modernom fudbalu ima i sjajan osećaj za igru tako da se može koristiti i kao zadnji vezni.


- Nastupi kroz deset sezona naverovatni uz detalj da je veliki broj mečava bio igrač utakmice što dokatuje njegov sjajan kvalitet.


- Ko želi da kupi FM 18 u offline modu, bez ikakvih grešaka ( crnog ekrana, loših imena... ) za detaljne informacije može pratiti link:  
http://fmpreporuke.blogspot.rs/2017/11/football-manager-2018-jeftino-brzo-i.html 

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.