- Jugoslovenski peč koji će verujemo mnoge od vas oduševiti, i namamiti da počnete sa nekom od svojih omiljenih ekipa sa prostora bivše S...

Yugo patch FM 16


- Jugoslovenski peč koji će verujemo mnoge od vas oduševiti, i namamiti da počnete sa nekom od svojih omiljenih ekipa sa prostora bivše SFRJ. Većina nas i ne zna kako je to sve funkcionisalo, ali možda ste čuli od starijih da je liga i sistem takmičenja bio na neverovatno visokom nivou. Činjenica je i da je to prvenstvo dalo i šampiona Evrope i Sveta, pokazuje da se igrao odličan fudbal.

- U peču imate šest ranga takmičenja, koja broje preko 80 klubova sa prostora bivše Jugoslavije. Svaki rang ima svoju draž i sam plasman u najaču Prvu Saveznu Ligu vam donosi dosta sredstava. Verujemo da je mnogima od vas dosadilo igranje sa nekim klubom iz domaće lige sa kojim kasnije dominirate u ligi i nemate pravog protivnika. Ali zato u Yugo patchu postoji veliki broj klubova koji vam mogu parirati.

- U Prvoj Saveznoj Ligi imate 18 klubova od kojih se prvih 5 bore naredne sezone u Evropi, a tri kluba ispadaju.


- Novac koji dobijate za zauzetu poziciju:



- Druga Savezna Liga broji 22 tima, od kojih prva dva idu direktno u viši ranag, a ostali od 3-10 mesta se bore u baražu. Iz lige ispadaju četiri tima, a takođe i u ovom rangu takmičenja dobijate određenu svotu novca za plasman na tabeli.
 


- U ostalim rangovima takmičenja je isti sistem kao i u Drugoj Saveznoj Ligi.

- Što se tiče svih reprezentatvnih salekcija kao što ste možda i predpostavili imamo sjajan tim koji se može nositi sa svim salekcijama sveta. Trener Jugoslovenske reprezentacije je Slaven Bilić.

- Zato skinite Yugo patch i saznajte kako je to bilo nekada.

DOWNLOAD

1 коментар:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.