- Lester  je osnovan davne 1884 godine, kroz istoriju nije beležio velike klubske uspehe sve do 2016 godine, kada su postali šampiona Eng...

Leicester City FM 16


- Lester je osnovan davne 1884 godine, kroz istoriju nije beležio velike klubske uspehe sve do 2016 godine, kada su postali šampiona Engleske. Tokom istorije selili su se 4 puta, 2002 godine su igrali na Valker stadionu. Ime stadiona se manje 2011 godine u King Paver stadion zbog promene vlasništva.

Leicester city na FM 16



Transfer budžet: 21 miliona evra;
Platni budžet: 1,220,524 per / week;
Finansije: Rich;
Stadion: King Power Stadium;
Stadion kapacitet: 32,312 mesta;
Trening centar: impressive training facillities;
Omladniska škola: great you facillities;

Ne igraju evropska takmičenja


- Poslednje tri sezone završili su na sledećim pozicijama:

2012 / 2013 - championsip 3 mesto;
2013 / 2014 - championsip 1 mesto;
2014 / 2015 - premier liga 17 mesto;


- Lester Siti je ekipa na FM-u 16 koja po realnim gledanjima može do sredine terena. U ekipi poseduju neke sjajne individualce. Uz malo unapređivanje u igračkom kadru narenih sezona možete biti konkurentni ekipama iz samog vrha.


- Lester od ove sezone je sinonim za ,, čudo ,, ali na FM-u teško da to čudo možete napraviti.
Ipak kao ekipa su veoma interesantni, sa igračima poput Mahreza , Vardija i Kantea koji poseduje sjajne ocene. Možete očekivati dosta dobre partije i uz pravu taktiku možete se domoći do sredine terena.

- Izazov sa ovom ekipom bi vam bio da osvojite Premjier ligu u prvoj sezoni kao što je to učinio Ranijeri u realnom životu, pa tako mnogim gejmerima ove igre pokazati da je to moguće i u FM-u.

- Ali da se vratimo realnosti i sagledamo realna dostignuća ove ekipe. Posle 2-3 sezone uz prava pojačanja, stručan rad možete se umešati u borbu za tiulu, a kasnije i sitći do naslova prvaka.

- Igrački kadar je solidan uz pomenutog Vardija, Kantea, Mahreza imate tu i sjajnog talentovanog štopera Amteija. Kako bi unapredili tim morate pojačati ekipu na levom boku, napadu i na poziciji desnog beka. Uz promene na tim pozicijama ova ekipa može dosta. U taktici dosta toga podredite Vardiju i Maherzu jer oni su ti koji vašu ekipu mogu vući u napadačkom smislu. Treneri i sam stručni štab nije tako dobar tako da obavezno poradite na unapredjivanju toga.

- Naši predlozi za pojačanja na poziciji ST , AML , DR : Calleri, Malcom, Mario Fernandes ili Espinoza za desno, a levo može Mahrez.

- Možete i zaraditi tako što će te prodati najveći talenat kluba Amteija koji košta 33 miliona, i za taj novac dovedete nekoliko dobrih igrača.

Kako igati sa Lesterom:


Instrukcije:

Najveći talenat kluba


Sve ovo važi za 16.3.1 verziju od cene igrača, budžeta....

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.