- U svakom novom serijalu tražimo napadače koji će svojim golovima donositi trofeje. Što se tiče FM-a 16, dosta igrača iako ima vrhunsk...

Specijalista za golove! FM16


- U svakom novom serijalu tražimo napadače koji će svojim golovima donositi trofeje. Što se tiče FM-a 16, dosta igrača iako ima vrhunske ocene zna veoma da zakaže i ne opravda očekivanja.

- Jedan igrač, koji je može se reći prava ''bomba'' na ovogodišnjoj verziji, ne samo što ne spada u top klasu, već ima i veoma skromne ocene. Reč je o Džonatanu Kaljeriju koji je pravi specijalista za golove u FM-u 16.

- Kaljeri nam dolazi iz jednog od dva najveća kluba Argentine, Boke Juniors. Za njihove prilike prava je atrakcija i u skorijoj budućnosti ga možemo videti na evropskim terenima.
Što se tiče football managera po mnogo čemu je interesantan, a prevashodno po tome što na početku igre nema neke senzacionalne ocene za završnicu, koncetraciju i brzinu. Njega karakteriše veoma pametna igra u šesnest metara. Naravno kako prolaze sezone on munjevitom brzinom napreduje.


- Sa samo dvadeset godina i sjajnim potencijalom vredi da investirate u njega. Suma koju bi trebalo da izdvojite za ovog napadača je od 5 do 8 miliona evra, uz veoma malu platu za visoke Evropske standarde od 26-35 p/w. Što se tiče njegove originalne pozicije najbolje se snalazi u ulozi complite forward, a osim te pozicije solidno mu leži i uloga advanced forward. Ono što njega čini tako posebnim nisu samo golovi već zna da doda loptu u pravom trenutku što je retkost za današnje napadače.

- Zato pokušajte sa njim nećete ništa izgubiti !

Primeri sjajnih njegovih sezona:


Kao što vidite na slici uspeo je da u jednoj sezoni postigne 59 gola na 60 utakmica.



Kakva su vaša iskustva sa njim ?

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.