- Svi dobri poznavaoci football managera su čuli ili su dovodili ovog momka koji je u svojoj devetnestoj godini legenda FM-a. - Re...

Legenda FM-a, a tek mu je 19 godina!


- Svi dobri poznavaoci football managera su čuli ili su dovodili ovog momka koji je u svojoj devetnestoj godini legenda FM-a.

- Reč je o Carlos Fierru koji je sve zaljubljenike u ovu igru osvojio.
- O njemu se priča u svim delovima sveta, to ujedno pokazuje koliko je ova igra popularna.
-  Carlos Fierro prvi put se pojavljuje u Football Manageru 11 i predstavljen je kao veliki talenat. Iz godine u godinu mnogi momci odrastaju igrajući FM uz ovog momka tako da on sada ima 19 godina i jedna je od velikih nada Meksičkog fudbala.

- U vreme kada je ušao u svet profesionalnog fudbala u njegovom životu se dešava jedna strašna tragedija koja je pogodila i njegovu porodicu. Samo dva meseca nakon što je Carlos osvojio Svetsko Prvenstvo U17 sa Meksikom,  umire njegov stariji brat što malo sputava dalji razvoj njegove karijere. U razvoju njega kao ličnost na terenu i van njega veliku ulogu igra njegova majka Irma Guerrero.

- Što se tiče football managera u svim izdanjima od FM 11 do FM 15 sjajan je talenat koji se vrhunski razvija, a karakteriše ga odlična završnica, brzina, a njegova cena nikad nije bila previsoka tako da ga svi rado dovode.


- U jednom pitanju medija da li zna da je velika zvezda u popularnoj igri Football Manager on je odgovorio ,, Naravno da znam jer je i sam rado igram, a omiljeni mladi napadač mi je Carlos Fierro''. 


- On se u ovoj igri vrhunski razvijao, ali u realnom životu to ide malo sporije iako su ga mnogi očekivali u nekom velikom Evropskom klubu još 2012 godine. Nadamo se da će njegova karijera ići
 uzlaznom putanjom i da će biti barem 50% uspešan razvoj kao u football manager-u.

FM 11 Carlos Fierro

FM 15 Carlos Fierro 


0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.