"Football Manager 2017" je još uvek u procesu izrade, ali smo mi samo za vas uspeli da dođemo do ekskluzivnih informacija koj...

FM uvodi inovacije koje su veoma interesantne!


"Football Manager 2017" je još uvek u procesu izrade, ali smo mi samo za vas uspeli da dođemo do ekskluzivnih informacija koje pokazaju da će ovo biti najdetaljnija verzija ove popularne igrice do sada.

Do sada ste u ovaj fudbalskoj simulaciji mogli da uradite što šta slično stvarno poslu fudbalskih trenera širom sveta, sve do podešavanja širine terena veša ekipe.

Nedostajalo je, na primer, kreiranje maskote vašeg kluba, ali samo do sada.

Naime, kako bi se svi fudbalski fanovi složili maskota vam je potrebna da biste stekli potpuni doživljaj jedne fudbalske manifestacije. Uticaj "Lisice Filberta", maskote Lestera ili "Stršljena Harija", maskote Votforda, vam dovoljno govori koliko je uloga momaka u prevelikim kostimima bitna za jedan klub.

Zbog svega toga su se geniji iz "Sports Interactiv" kompanije dosetitili da ubace opciju posvećenu kreiranju maskote za vaš tim.

Opcija "Mascot on the Touchline" biće dostupna od sledeće verzije ove igrice, a ispod možete pogledati kako će izgledati.


Kao što vidite, imaćete mogućnost da menjate veličinu šaka, pripišete svojoj maskoti neki karakterističan potez, a moći ćete da odredite i kako će vaša maskota komunicirati sa navijačima.

Ideja za maskotom je najverovatnije potekla iz "FM 16" inovacije "Manager on the Touchline" u kojoj ste mogli da kreirate sopsvetni izgled.

Izvor: Sportske Net

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.