Pozicije: GK / Sweeper Keeper / Support - pozicija golmana u ovoj vrsti taktike je dosta važna jer će i on učestvovati u igri. DC / Cent...

4-4-1 defend FM16


Pozicije:

GK / Sweeper Keeper / Support -
pozicija golmana u ovoj vrsti taktike je dosta važna jer će i on učestvovati u igri.

DC / Central Defender / Defend - stubovi odbrane, koji u ovoj roli i vrsti formacije osim standardnih ocena za defanzica poželjno je da imaju dobru agresivnost i smirenost.

DR-DL: Full Back / Support - bekovi sa ovim instrukicjama i u ovoj formaciji, imaće prevashodno zadatak da zaštite gol i aktivno će učetvovati u igri sa loptom. Poželjno je da imaju dobar centaršut i agresivnost.

MC / Deeo laying Playmaker / Support - važan igač na sredini koji će imati više zaduženja. Prvo i osnovno da bude siguran sa loptom i da drži konce na sredini terena. Mora dosta raditi na defanzivnom planu za ekipu. Ocene koje mora još posedovati da bi imali čvrstinu na sredini su taking, marking, odlučnost, agresivnost.

MC / Ball Winning Midfielder / Defend - razbijač na sredini terena, koji svojim fzičkim predispozicijama unositi stah u kosti protivnicima. Poželjno je da je visok, dobre ocene za brzinu, agresivnost, skok, timski rad, pas.

ML-MR: Winger / Attack - ova dva igrača su dosta ključna u ovoj formaciji, ako oni ispunjavaju sve svoje obaveze biće sve kako treba. Morate naći fudbalere koji će imati prodornost u nogama i odličan centaršut. Osim toga oni će aktivno učestvovati u odbrani gola i gledajte da poseduju dobre ocene za marking i taking.

AMC / Attacking Midfielder / Attack -  ključni igrač za napad, koji svojim fudbalskim veštinama mora praviti razliku na terenu. Od njega se očekuje odličan pregled igre, sposobnost da povuče konrtu.

ST / Advanced Forward / Attack - napadač koji će učestvovati u igri, defanzivi. Poželjno je da ima zavidnu visinu, brzinu i long šut.


 - Ova vrsta formacije neće vam doneti samo dobro na defanzivnom planu, već će te i dominirati u posedu lopte u određenim trenucima na terenu. Zbog toga će te primati veoma malo golova, a bićete i jednim delom opasni po protivnički gol.

KLIK DOWNLOAD

 

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.