Pol Pogba i Kingsli Koman prekratili vreme igrajući čuvenu igricu. Vezista Juventusa  Pol Pogba  i krilni napadač Bajerna  Kingsli Kom...

Ono kad treniraš samog sebe na Menadžeru…


Pol Pogba i Kingsli Koman prekratili vreme igrajući čuvenu igricu.


Vezista Juventusa Pol Pogba i krilni napadač Bajerna Kingsli Koman spadaju u red fudbalskih fanatika koji su poludeli za čuvenom igricom iz serije Fudbal Menadžer. 
Iako nam nije poznato za koji se tim ovaj put odlučio francuski majstor (znamo da je ranije redovno uzimao Čelsi i sebe obavezno stavljao u tim Plavaca), verujemo da biPogbi bilo neprijatno ako bi izbegao da kupi Kingslija, koji mu je asistirao dok je sastavljao tim na letu do Londona. 
Talentovani francuski reprezentativci su tako probali da prekrate vreme tokom puta na večerašnju utakmicu na Vembliju, koja zbog tragičnih događaja u Parizu u petak uveče ima potpuno drugačiji karakter od takmičarskog, biće iskreno prijateljski.
Umesto naelektrisane atmosfere između dve nacije koje su u istoriji često ratovale, večerašnji okršaj u Londonu biće emocionalan, a rivali će poslati zajedničku poruku podrške u teškim vremenima.

Izvor: Mozzard Sport

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.