Kako bi ste još tokom prvih sezona razmišljali za budućnost morate dovesti igrače koji će nositi igru kasnije. - Većina nas misli o ...

FM 16 - 10 igrača koje morate dovesti!

Kako bi ste još tokom prvih sezona razmišljali za budućnost morate dovesti igrače koji će nositi igru kasnije.


- Većina nas misli o budućnosti, a ovo je lista igrača koje morate dovesti u klubove poput(Evertona,Leverkuzena,Sasuola)...

1) Donnarumma - Čudo od deteta koje ima sjajne ocene na FM-u 16. Mnogi ga vide kao novog Bufona što smo sigurni svi da će i biti. Cena ovog sjajnog momka je samo 3 milona evra, zato dovedite ga što brže i nećete razmišljati za golamana naredne 20 godine.



2) Andrija Živković - Jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi na svojoj poziciji. Poseduje sjajne ocene i sa njime će te dobiti sigurno kvalitet u budućnosti. Cena je mizarna svega
2-3miliona evra.


3) Jesus Vallejo - Jedan od taletovanijih štopera Evrope. Na FM 15 je bio odličan, a u FM-u 16 je odličan. Tako da obavezno ga dovedite.


4) Rodrigo Bentancur - Mladi Urugvajac koji se odlično razvija i zaslužuje svaku pažnju. Možete ga dovesti po ceni od 4-6 miliona evra.

5) Breel Embolo - Jedan od najboljih mladih igrača na FM-u 16. Sa samo 18 godina ima ocene kako da je prekaljeni napadač. Ko ga dovede naredne 10 godine neće razmišljati o toj poziciji.


6) Youri Tielemans - Za ovog igrača svi većinom znate ali čini se da je na ovom FM-u onaj pravi. Vrhunski kreativac koji ako ima kontinuitet igara poseduje potencijal da bude najbolji na svojoj poziciji.


7) Lincoln - Ovaj dečko ima samo 16 godina, a već po nekim ocenama se nazire da će biti odličan uz desnu aut liniju. Vredi ga dovesti cena se kreće od 5 - 8 miliona evra.


8) Iver Fossum - Ponovo Stromsgodest ima jednog talenta. 
Posle Odegarda verovatno još jedan igrač koji će biti rado vidjen u svim klubovima. Iako ocene nisu nešto, odlično se razvija. Cena se kreće od 2-3 miliona evra.


9) Jorge - Savremeni mladi levi ofanzivni bek koji zaslužuje pažnju na FM-u 16.
Cena od 4-5 miliona evra.


10) Cristian Espinoza - Argentinac koji poseduje odlične ocene sa svega 20 godina, a tek kada napreduje biće zverina. Cena se kreće od 5-8 miliona evra.




0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.