Jedna od najomiljenijih igrica kada napravljenih za sve fudbalske sladokusce izgledaće još bolje u narednom izdanju. Popularni "Fo...

Šta nam to novo donosi FM 2016?


Jedna od najomiljenijih igrica kada napravljenih za sve fudbalske sladokusce izgledaće još bolje u narednom izdanju.



Popularni "Football manager" se sprema da vas ponovo zaseni novim prilagođavanjima stvarnosti i novim iznenađenjima u najnovijem izdanju.

Poznat je i datum kada će izaći novi broj, a to je 13. novembar koji verujemo da mnogi zaljubljenici u ovu igricu jedva čekaju.

Prva inovacija koja će biti uvedena jeste osmišljanje karaktera vaše ličnosti kao menadžera. Bićete u prilici da podesite sve detalje (kosa, oči, nos, usne...), ali i da se lepo obučete pred veoma važne utakmice.

Napredak je zabeležen i na polju taktike, a ubedljivo najviše kod prekida. Sada ćete imati priliku da podesite gde će ko stajati kod kornera, a tom prilikom će vam biti prikazani najvažniji atributi koji su potrebni u tom trenutku.

Takođe, hajlajtsi su na višem nivou od prethodnog puta.

Analiza tokom samog meča je dosta poboljšana. Statistika za svakog igrača i ukupna timska statistika je dosta vidljivija i celokupnija, kao što ćete moći videti na narednom tvitu.

Možda i najviše poboljšanja bilo je na planu transfera i ugovora igračima i trenerima. Takođe, došlo je do poboljšanja na planu konferencija za novinare, razgovora sa upravom kluba, i sl. u vidu novih odgovora, dok je i na planu finansija nešto drugačija i bolja slika.



Grafika je, takođe, još bolja. Recimo, kada odlučite da renovirate stadion, to će biti vidljivo tokom animacije. Kao što smo već napisali, vi kao menadžer ćete se videti u pozadini u animaciji, a i povrede će biti uočljivije i realnije od prethodnog puta.

Izvor: Sportske Net

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.