Na pragu smo još jednog izdanja FM-a, a iza nas ostaje Football Manager 2015 koji je ostavio sjajne utiske na sve nas. Kod svakog no...

Rado vodjeni klubovi u FM 15!




Na pragu smo još jednog izdanja FM-a, a iza nas ostaje Football Manager 2015 koji je ostavio sjajne utiske na sve nas. Kod svakog novog izdanje FM-a neki klubovi su posebno interesantni i rado vodjeni. Football Manager 2015 je istakao nekoliko klubova koji zbog nekog posebnog detalja je zaintrigiro naše trenerske sposobnosti.


FK Čukarički 

-  Čukarički klub koji je u usponu, pruža odlične partije pravi je primer dobrog i stručnog rada, tako da su mnogi od nas možda zbog nekog od ovih razloga počeli karijeru sa njima.
- Klub koji je doneo izazov, a ujedno i test za sve one koji kroz duži vremenski period mogu napraviti odlične rezultate.
- Sve u svemu mnogi su pokušali sa njima ali samo oni pravi su uspeli srušiti dominaciju Zvezde i Paritzana.


- Igrački kadar ekipe sa Banovog brda za uslove u Super ligi je pun potencijala i iskustva. Od sjajnog mladog Srnića do iskunog Matića ekipa koju može uz stručan rad svaki menadžer unaprediti i dovesti na neki viši nivo.

Parma F.C


- Klub iz Italije koji je u prošlosti beležio sjajne uspehe je jedan od onih klubova koji kako vreme prolazi odlaze u zaborav. U tekućoj verziji FM-a Parma se mučila u Seriji A pretio joj je bankrot pa su možda mnogi od nas koji se sećaju sjajnog vremena ovog kluba baš u inat realnošću želeli da u FM-u naprave nešto sa njima.

- Iako su u realnom životu potonuli ekipa Parme u FM-u nema tako lošu ekipu. Kad ih preuzmete naravno da se veliki rezultati od vas neočekuju ali opstanak to bi mogao da bude lakši deo posla.


Southampton

- Engleski klub koji se posle dužeg vremena vratio na veliku scenu i sve nas zaintrigiro sjajnim potencijalom igračkog kadra. Sjajne partije, odlična priča je nekoliko godina iza njih koja je sve nas menagere vukla da probamo sa njima stići do nekog vrha. Samo ni pravi su uspeli stvoriti vrhunsku ekipu od njih koja je sposobna pobediti bilo koga.

- Igrački kadar ekipe je solidan uz nekoliko sjajnih pojedinaca i talentovanih mladih nada kluba. Da bi došli do stadijuma dominacije u Premier Ligi sa njima ipak ekipa se mora dosta pojačati.

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.