SS Lazio je osnovan 9. januara 1900 godine u Parti(okrug Rima).  Do 1910 godine klub je igrao amatersku ligu, a 1912 postaje član profe...

SS Lazio FM 15


SS Lazio je osnovan 9. januara 1900 godine u Parti(okrug Rima).  Do 1910 godine klub je igrao amatersku ligu, a 1912 postaje član profesionalne lige Italije.
Godine 1927 Lacio se suprotstavio fašističkom režimu koji je hteo da ujedini sve klubove iz ovog grada. Prvi put u Seriji A su nastupili 1929 godine, a drugo mesto su zauzeli 1937 godine.

SS Lazio na FM15

Transfer budžet:
6 miliona evra;
Platni budžet: 1,033,378 per / week.
Finansije: Rich;
Stadion kapacitet: 70634 mesta;
Trening centar: Excellent;
Omladinska škola: Great;

Ne igraju evropska takmičenja.


- SS Lacio je klub iz Iatalije koji je već dugo u sredini tabele i nikako da dođe do zapaženijih uspeha u Evropi. Nekada su bili jedna od moćnijih ekipa Serije A ali danas to nije slučaj.
- Imaju veoma bogatog ali škrtog vlasnika koji odtsa štedi ali u kasnijim sezonama ako pravite dobre uspehe Lotito ipak popušta i dobijate neverovatne budžete. Evo kakva ekipa se može napraviti za 5 godina

- Što se tiče lige i samog prvenstva mediji vam predvidjaju 6 poziciju koja je možda i realnost ali ima tu mesta za bolji plasman pošto ekipa ima sjajne pojedince.
- U prvoj sezoni možete sebi postaviti cilj da izadjete u Evropu preko kupa kojeg možete osvojiti i doći barem do jednog torfeja. Iz godine u godinu uvereni samo da svako može sa njima praviti velike uspehe.
- Ekipa je pretežno malo strarija sa nekoliko odličnih taletana kao što su Balde Keita, F.Anderson...
- Pojačanja vam nisu preko potrebna ali ipak i da hoćete dosta toga dovoditi budžet nije veliki. Mi bi vam preporučili da dovedete u odbrani Balantu i kompletirate tim koji je dobro pokriven na svim pozicijama.

-Da se osvrnemo malo na ekipu:
1.Dovedite obavezno DC;
2.Unaprediti omladinsku školu;
3.Forsirati Keitu, Onazija, F.Andersona.

- Kako igarati sa Laciom: Formacija 4-1-2-3

- Instrukcije



Najveći talenat kluba


0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.