- Lajpcig je jedan od najmlađih klubova u Evropi, osnovan 2009 godine. Kao glavni ime i brend iza ovog kluba stoji poznata kompanija Re...

RB Leipzig FM 16


- Lajpcig je jedan od najmlađih klubova u Evropi, osnovan 2009 godine. Kao glavni ime i brend iza ovog kluba stoji poznata kompanija Red Bul, koja je vlasnik i Američkog Njujorka. Samim tim možete zaključiti da je pred ovim klubom velika budućnost.

RB Leipzig

Transfer budžet: 5 miliona evra;
Platni budžet: 316,030 per/week;
Finansije: Okay;
Stadion: Red Bull Arena;
Stadion kapacitet: 44,345 mesta;
Trening centar: impressive training facilities;
Omladinska škola: great you facilities;


- Poslednje tri sezone završili su na sledećim pozicijama:

2012 / 2013 - Regionalliga Nordost 1 mesto;

2013 / 2014 -  3. Liga 2 mesto;
2014 / 2015 -   2. Bundesliga 5 mesto;



- Lajpcig na FM-u 2016 je idealna ekipa za vođenje, a pogotovo za sve one koji vole da neki klub iz druge lige uvedu u prvu i godinama grade sve za velika dela.


- Lajpcig je novi potencijalni gigant, od ovog kluba se dosta očekuje. Samo vođenje ekipe će vam u prvoj sezoni odmah nametnuti pritisak, a za sam cilj imaćete da izborite promociju u viši rang. Ali bez brige klub ima odličnu osnovu i ako ste bar malo iskusni možete uz malo truda da ih uvedete u Bundesligu. Jedan lep detalj koji vas može privući kod ove ekipe je taj da klub nema istoriju, a da će te vi biti taj koji može ispisati prve stranice velikih pobeda. Retko u kojoj ekipu će te imati šansu za ovako nešto.

- Ekipa je sačinjena se nekoliko sjajnih igrača (Orban, Selke, Polsen, Kedira,Forsberg), tu su i malo iskusniji igrači koji čine odličan balans. Takvu slekciju igrača mnogi od vas obožavaju. Vezni red ove ekipe je odličan i tu ne bi trebalo da imate problema oko sastavljanja ekipe.

- Same finansije vam daju velike mogućnosti jer ima novca i možete sebi priuštiti solidna pojačanja. Plate samih igrača nisu previše visoke, tako da i tu nećete imati problema. U timu bi mogli da se pojačate na sledećim pozicijama DR, DC. Naša preporuka: Ebue(free), Sviatchenko ova dva igrača su odlična za drugu ligu, a i nećete previše potrošiti. Igrač koji vam može doneti profit, a ima veome nedifenisanu ulogu u timu je Jusuf Polsen od čijeg transfera možete prihodovati preko 10 miliona evra.


- Vremenom unapređujte svoj trenerski tim počevši od omladinskih kategorija pa sve do prvog tima. Što se tiče asistenta odličan vam je za prvu sezonu.
Kako igrati sa Lajpcigom:


Instrukcije:


Najveći talenat kluba:

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.