- Real Sociedad španski fudbalski klub iz San Sebastijana. Klub je osnovan 7.septembra 1909. godine i tokom sovoje istorije imao je dos...

Real Sociedad FM 16


- Real Sociedad španski fudbalski klub iz San Sebastijana. Klub je osnovan 7.septembra 1909. godine i tokom sovoje istorije imao je dosta uspona i padova. Zlatne godine su bile za vreme osamdesetih u prošlom veku.

Real Sociedad na FM 16


Transfer budžet:
 3 miliona evra;
Platni budžet: 582,323 per / week;
Finansije: secure;
Stadion: Anoeta;
Stadion kapacitet: 32,000 mesta;
Trening centar: excellent;
Omladinska škola: superb;

Ne igraju evropska takmičenja


- Posledenje tri sezone su završavali na sledećim pozicijama:
2012 / 2013 - 4 mesto i kvalifikacije za Ligu Šampiona,
2013 / 2014 - 7 mesto,
2014 / 2015 - 12 mesto;

- Najtorofeniji period kluba je bio toko sezone 1981 / 82 i 1982 / 83.


- Sosijedad na FM 16 je jedna od boljih ekipa u Španiji. Problem najviše u njihovoj igri je što su igrači preveliki individualci. Ali ako uspete da ih uklopite da deluju kao tim onda mogu pružati vrhunske partije.


- Kao što vidite to su sjajni igrači : Vela, Canales, Granero, Ilaramendi, Ruli, Injigo....
Kad pogledamo ekipu zaista su odlučni na iznenadjenje svih, čak imaju i mladog svetskog prvaka Srdjana Babića koji je kasnije odličan ako igra.
- Izazov bi vam bio da u prvoj sezoni jurite 4 mesto iako je to veoma teško. Sama liga je veoma zanimljiva jer osim Reala i Barse svako svakoga može pobediti.
- Odlično su izbalansirani jer tu su neke legende kluba poput Prieta, Agirečea, De La Belje. Samim tim ekipa je puna iskustva i tom vam dodatno može olakšati posao.

- Ruli je mladi golman koji je jadan od najboljih, tako da kao što i sami znate golman je pola ekipe i to je veliki plus kod Sosijedada.
- Imate i dva sjajna igrača na pozajmici koja vam dosta mogu pomoći, a to su Bruma i Diego Rejes koji poseduju odlične individualne osobine.

- Zbog raznovrsnosti na sredini terena i u napadu možete dosta rotirati i stalno praviti neke sitne izmene što je prednost u modernom fudbalu kako ne bi bili pročitani.

- Obavezno dovedite desnog beka i desnog ofanzivnog veznog, a to iako nemate veliki bužet možete učiniti prodajom nekoga iz veznog reda jer je on prepun kvaliteta i ima viška.

- Kako igrati sa Sosijedadom:
Ovo je naš predlog, ali zbog sjajnih igrača dosta su tu formacija i 
instrukcija u opticaju.



Instrukcije :


0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.