Pozicije: GK / Defend-  pozicija golaman u ovoj taktici nije od važnijeg zanačaja u igri što ne podrazumeva da ima loše ocene. DC / Bal...

Taktika 4-4-2 Diamond WB FM15


Pozicije:

GK / Defend- pozicija golaman u ovoj taktici nije od važnijeg zanačaja u igri što ne podrazumeva da ima loše ocene.DC / Ball Palaying Defender / Defend- Ova uloga štopera obavezje da ima solidnu brzinu i odlučnost.

WB / Complete Wing Back / Attack- Ofanzivni bekovi koji su veoma bitni ako ne i ključni igrači u ovom sistemu igre. Dosta toga zavisi od njih u napadu jer sa njima dobijate prodornost i opasnost po bokovima, ujedno oni moraju odlično da zatvaraju i u defanzivi tako da njihova fizička sprema mora biti na vrhunskom nivou. Ocene na koje morate obratiti kada birate igrača za ovu rolu su sledeće: centaršut, pas, pozicioniranje, čitanje igre, kondicija...

DM / Anchor Man / Defend- Zadnji vezni igrač koji je isključivo opredeljen na defanzivu igra nešto u ovom sistemu kao treći štoper. Njegovi zadaci i uloge su da daje sigurne lopte, seče protivničke napade i kada se brani ekipa da igra kao treći štoper. Igrač od koga zavisi celokupna odbrana i mora posedovati vrhunske ocene za defanzivu, a još je preporučljivo da je veoma visok.

MC / Central Midfielder / Automatic- Pozicije i role u ovom sistemu koje balansiraju izmedju odbrane i napada i nemaju izaraženu i zapaženu ulogu, ali ipak iziskuje dosta truda i napora od igrača. Igrač na ovoj roli mora posedovati sve solidne ocene.

AMC / Advanced Playermaker / Attack-Jedini kreativac u ovoj postavi koji razigrava celokupnu ekipu. 
Njegova glavna i jedina uloga je da šalje prave lopte napadačima, a da ujedeno i sam bude opasan po protivničke golove. Poželjno je imati vrhunske ocene za kreativnost, odlučnost, pas, dribling.

ST /  Advanced Forward/ Attak- Napadač u ovoj ulozi učestvuje u igri tokom svih 90 minuta, asistira, ali naravno glavna mu je uoga i zadatak da postiže golove. Napadač u ovoj ulozi mora imati odlične ocene za dribling, pas, balans, završnicu.

ST/ Poacher/ Attak- Napadač koji za ovu vrstu role mora imati dobare ocene za ubrzanje, smirenost, agilonost, prvi dodir sa loptom. Njegova uloga je da se ubacuje u prazan prostor i završava akcije. 

Dowload na kraju teksta!!!

Instrukcije:


- Taktika i sistem igre u kome uz pravilno razumevanje pojedinca njegove uloge na terenu napadate sa 7 igrača, branite se sa 8.
- Ovu vrstu formacije često u stvarnosti koristi Gvardiola u Bayernu.



Paok šampion Grčke uz samo jedan poraz.


Čukarički pobeda nad Barselonom.

KLIK DOWLOAD

0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.