- Svaka ekipa u modernom fubalu mora posedovati kvalitetne mlade talente i na njima graditi budućnost ekipe, a jedna od prednosti da se n...

Vezni red i napad od 12,5m za budućnost!


- Svaka ekipa u modernom fubalu mora posedovati kvalitetne mlade talente i na njima graditi budućnost ekipe, a jedna od prednosti da se na njima mogu zaraditi i lepe svote novca.

- Svi menadžeri koji vole da rade sa mladim talentima i žele blistavu budućnost kluba moraju razmišljati unapred i dovesti na vreme prave telente.

- Svako od vas je u nedoumici na početku jer talenta je dosta na tržištu ali ne i dosta njih za malu svotu novca. Tako da brzo reagujte i prikupite ono najbolje!


- Mi samo sastavaili listu od 6 igrača koji ne koštaju previše, a predstavljaju budućnnost i mogu se razviti u odlične igrače. Cena za ove igrače je oko 12,5miliona evra možda 1-2miliona više sve zavisi od momenta kad ih želite dovesti. Pa zato ako imate u budžetu oko 14 miliona na početku igre i ne znate štaćete sa tim milionima mi vam preporučujemo kako bi obezbedili vezni red i napad u narednih 5-10 sledeće igrače:


Niklas Stark DM-MC




Cena oko 3,5 miliona možda 1 milon više sve zavisi kako se nagodite.

Matias Kranevitter DM-MC



Cena oko 4,5 miliona možda 1 milon više sve zavisi kako se nagodite.

Pione Sisto MR-AMR


Cena 3,2miliona evra.


Pavel Savitskiy AML


Cena 100hiljda evra.


Hamum Tariq MC-AMC


Cena 300hiljada evra.

Luka Jović ST


Na početku nema potpisan profi ugovor tako da se sa Zvezdom ništa ne pregovara samo njemu ugovor i obeštećenje od 800hiljda evra koje je obavezno.


0 коментара:

Football Manager Preporuke (c)2014. Омогућава Blogger.